Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
Mijn Beurt
 
Ik fantaseer, ik hoop......
Keywords | Title View | Refer to a Friend |
T-girl
Posted:Sep 30, 2012 11:08 am
Last Updated:Dec 1, 2015 6:35 am
1233 Views

We hadden al een tijdje contact met elkaar. Het was begonnen met een berichtje van haar aan mij. Ik. als standaard-lid, kan zelf geen berichten versturen. En als man krijg je al helemaal weinig mail. Maar toen ik inlogde zag ik dat er toch een berichtje voor me was. In mijn profiel had ik aangegeven nieuwsgierig te zijn naar een date met een t-girl. In het mailtje stond een kennismakingsbericht en zaten enkele foto's. Ik zag een mooi, zeer vrouwelijk lichaam. Niets naakt, maar voldoende om de interesse te wekken. Uiteraard reageerde ik en zo begon een mailwisseling. Al snel volgde ook de privé-mail en niet veel later een telefoonnummer. Het eerste gesprek was heel aangenaam. Ze was een niet Nederlandse, niet geopereerde trans met een vrouwelijke stem. Er volgde nog enkele gesprekken voor we eindelijk de stap waagden en met elkaar afspraken.
We spraken af in Rotterdam, ik kwam met de auto en zou haar oppikken. We hadden een rustig punt uitgezocht en toen ik de hoek om kwam zag ik haar al staan. Ze droeg een korte rok, stockings en een strak truitje. Wat me nog het meeste verbaasde was haar vrouwelijkheid. Ze was gewoon een schitterende vrouw. Ik stapte en ze stapte in. We hadden niet echt een plan, dus ik reed gewoon een stuk. We raakten aan de praat. Eerst over simpele zaken zoals het weer, later steeds meer over sex. Na een tijdje durfde ik het eindelijk te vragen. "je ziet er zo vrouwelijk uit, ben je echt wel mannelijk. Ik bedoel, heb je een pik?". Ze keek me aan, en ik meende iets uitdagends in haar ogen te zien. Toen pakte ze m'n hand en leidde hem onder haar rokje. Mijn vraag was beantwoord. Ik voelde een duidelijke staaf, die op mijn aanraking begon te groeien. Ze keek me aan en zei dat ik haar pik best uit haar kanten slipje mocht halen. Het viel niet mee m'n ogen op de weg te houden, maar ik deed het. Haar pik groeide gelijk tot haar volle potentieel en ik hield haar vast in mijn hand. "Beweeg maar," zei ze. En met die ene hand begon ik op en neer te bewegen. De eerste pik, buiten die van mijzelf die ik vast had, en ik begon met trekken. Wat een geweldig gevoel. Ik wist uit ervaring wel hoe ik het zo prettig mogelijk kon maken, dus al snel merkte ik dat ze begon te kreunen. Ik was zelf al enorm opgewonden, en wilde op dat moment dat ze zou komen. "Stop daar maar even," zei ze, terwijl ze naar een rustig plekje wees. Ik stopte. "Ik wil best komen. Ik merk dat jij dat ook wil. Maar niet door je handen. Door je mond!". En directe pakte ze m'n hoofd en drukte het over het pik heen. Mijn lippen sloten zich om haar keiharde staaf. Ik was er zeker van dat ze zo klaar zou komen en begon als een bezetene te zuigen. Ze kreunde steeds harder en ik voelde aan het pulseren van haar harde lul dat ze nu zou gaan spuiten. Op het laatste moment trok ze haar pik echter uit m'n mond en zei "Open" tegen me. Toen ik m'n mond opende spoot ze haar eerste lading tussen m'n lippen. De tweede golf kwam op m'n gezicht terecht. Ik probeerde zoveel als ik kon over me heen te krijgen. Toen er niets meer leek te komen schoof ze haar pik weer in mijn mond. Ik mocht hem schoon likken. Wat ik zo goed mogelijk deed. Toen ze me losliet ging ik weer rechtop zitten. Haar sperma nog op mijn gezicht. Ze gaf me een zoen op m'n lippen. "Aangenaam kennis te maken zei ze. Ik verheug me al op de volgende keer". Ik heb haar daarna terug gebracht naar ons startpunt en wacht nu op de tweede ontmoeting. Er is nog veel te ontdekken geloof ik......
0 Comments

To link to this blog (rm_rcerise) use [blog rm_rcerise] in your messages.

  rm_rcerise 48M
48 M
September 2012
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
1
           

Recent Visitors

Visitor Age Sex Date