Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
My Blog
 
Welcome to my blog!
Keywords | Title View | Refer to a Friend |
Vrije dag
Posted:Aug 17, 2010 1:12 am
Last Updated:May 9, 2024 12:24 pm
2162 Views

Als ik zomaar een vrije dag heb, wil ik me ook écht vrij kunnen voelen.

Het liefst blijf ik dan rustig in bed liggen tot een uur of 9, 10. Als ik dan langzaam wakker word met m'n vingers tussen m'n benen, weet ik het al: het gaat weer zo'n dag worden...

Eerst even mail checken en wat goede porno op de achtergrond aanzetten (ik ben gek op het gekreun, hoe nep het ook klinkt). Straks ga ik heel lang onder de douche staan en mezelf extra goed verzorgen: helemaal glad natuurlijk en na afloop speciale crème waarvan m'n huid nog zachter en gladder wordt. Favoriete parfum, ook tussen m'n borsten en op m'n buik.

Dan komt het moeilijkste: de juiste kleren kiezen. Het probleem is dat ik te veel keus heb. Ik heb niet veel tijd om te winkelen, maar ik doe het wel effectief. Stapels met korte rokjes, strakke topjes en spannende jurkjes.

Ik weet precies wat het vandaag wordt. Paars topje waarin je goed uitzicht hebt op m'n borsten (en een push-up bh, of wordt dat te veel?). Heel kort zwart plooirokje (met of zonder ondergoed, weet ik nog niet). Hoge zwarte kniesokken en hoge hakken. Grijs colbert-jasje, maar dat is alleen voor buiten. Zachte make-up. Niet te veel en niet te hoerig, een beetje lief vandaag.

Dat wordt het.

Spijtig dat het slecht weer is. Misschien dat het later beter wordt. Zo niet, dan moet ik ergens binnen gaan rondhangen. Een dag zoals vandaag kan overal eindigen. Een herentoilet van een groot kantoor of een ministerie. Sexshop en dan samen een cabine induiken of naar een parkeerplaats rijden. Soms is het niet erg om gebruikt te worden.
Het leukste tot nu toe was met iemand die ik in de Ikea zag. In het busje van zijn broer, op de parkeerplaats van de Ikea, op handen en knieën in m'n kont geneukt worden.

Ik maak de regels. Nu nog wachten op iemand die ze keihard gaat breken.
4 Comments

To link to this blog ([blog hereandnowwet4u]) use [blog hereandnowwet4u] in your messages.

40 F
August 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
1
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
       

Recent Visitors

Visitor Age Sex Date

Most Recent Comments by Others

Post Poster Post Date
Vrije dag (11)redwall2010
Sep 15, 2010 12:10 pm