Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
My Blog
 
Welcome to my blog!
Keywords | Title View | Refer to a Friend |
De Klusjesman - vervolg
Posted:Dec 30, 2012 2:09 am
Last Updated:Aug 18, 2013 1:41 am
7941 Views

...Hijgend van opwinding trok hij me overeind en draaide me om. Hij sloeg zijn armen om me heen en streelde mijn borst, buik en pik terwijl hij mijn nek kuste en likte. Ik werd gek toen hij een spoor kuste en likte van mijn nek naar mijn schouders en via mijn rug naar beneden. hij legde zijn handen op mijn billen, opende deze en likte met hele lichte aanrakingen van het puntje van mijn tong rond mijn gevoelige anus...een heerlijke sensatie maakte zich van mij meester en ik snakte naar adem. Mmmmm jaaa hijgde ik schor, waarop hij zijn tongspel intensiveerde en ik niet wist waar ik het zoeken moest. Even later voelde ik hoe hij achter mij opstond en me weer van achter omhelsde, terwijl hij zijn grote harde pik tegen me aanduwde. Ik draaide mijn hoofd om en na een innige tongzoen keken we elkaar aan en het woord slaapkamer stond in beider ogen te lezen.
Hij ging op bed zitten en ik ging op schoot zitten en we zakten weg in een lange intense tongzoen. Langzaam duwde ik hem naar achter, waardoor hij op zijn rug lag en ik op hem zat. Ik greep op het nachtkastje naar een condoom en glijmiddel, bracht het behendig aan en even later genoot ik van het heerlijke gevoel van zijn harde staaf die langzaam in me schoof en mij vulde. Al gauw vonden we een heerlijk ritme en in allerlei verschillende standjes neukte hij me intens, lief, zacht en hard totdat we het allebei niet meer hielden en met een dierlijke schreeuw tegelijk klaarkwamen. Wow wat een klusjesman. Ik heb hem daarna nog drie keer gezien en toen belde hij dat hij niet meer kon komen...zijn vrouw had ontdekt dat hij aan het vreemdgaan was. Hij had haar maar niet verteld dat het met een man was.

The end.
4 Comments
De klusjesman
Posted:Oct 28, 2012 12:21 pm
Last Updated:Dec 2, 2021 2:44 pm
7784 Views

Ik fantaseerde al een tijdje over een geile klusjesman die mij in huis met wat klusjes zou komen helpen en besloot op een dag om een oproepje op deze site te plaatsen. Tot mijn aangename verrassing kreeg ik al snel een privebericht van Jan, een leuke vent die het wel zag zitten om bij mij een vloertje te leggen. We mailden wat over en weer met foto's en toen we het beiden zagen zitten was de afspraak snel gemaakt. Op de afgesproken dag en tijd ging de deurbel en toen ik opendeed stond Jan daar, gekleed in een blauwe werkoverall met de bovenste knoopjes nonchalant los. Ik zag een duidelijk getrainde borst en het duurde even voordat ik doorhad dat hij mij breed glimlachend vroeg of ik hem nog binnen ging vragen. "Eh ja natuurlijk hahahaha, kom binnen Jan", "leuk dat je er bent."

Ik schonk een drankje in en we kletsten wat. Jan woonde in de buurt en had zich na zijn scheiding bij Affairlook aangemeld, met het idee dat hij het wel eens met een man zou willen doen. Niet dat hij homo is, integendeel, maar gewoon om eens te proberen leek hem geil en mijn berichtje en profiel hadden zijn aandacht gewekt. Terwijl ik naar hem luisterde gleden mijn ogen af...een prachtige man, mid 40, peper- en zoutkleurig haar, mooie blauwgroene ogen en een prachtige mond en lach. Een lichtgebruind getraind lijf en, voor zover ik door de overall heen kon beoordelen, gezegend met een geslachtsdeel van prettig formaat. Mijn gedachten dwaalden af... "Ga je me nog laten zien waar ik dat tegelvloertje ga leggen?"...Het drong vanuit de verte tot me door en ik stamelde weer een "ja natuurlijk", waarop hij in luid gelach uitbarstte en met zijn hand mijn wang aanraakte...plotse stilte, waarin we elkaar intens aankeken en toegaven aan een dierlijke aantrekkingskracht...op het moment dat ik besefte dat de tegelvloer die dag niet gelegd ging worden, voelde ik hoe zijn lippen en tong de mijne vonden en verkenden onze handen elkaars lichaam.

Na wat een eeuwigdurende zoen leek, zei ik hem met mijn ogen dat we naar boven gingen. Hij liep achter me de trap op en ik voelde hoe zijn ogen zich in mijn kont boorden...een glimlach...hij heeft mijn mooiste lichaamsdeel gevonden, dacht ik. Boven aangekomen ontkleedden we elkaar al zoenend en stokte mijn adem toen er onder die overall inderdaad een heerlijk lijf bleek te zitten. Ik zette de douche aan en even later stonden we van elkaar te genieten terwijl de warme harde stralen op ons neerkletterden. Ik kuste zijn schouder, nek, borsten en likte een tergend langzaam spoor richting zijn buik, lies en speelde met het puntje van mijn tong rond en over zijn eikel. Hij kreunde van genot toen ik mijn lippen om zijn pik sloot en hem met lange diepe halen heel langzaam begon te pijpen, terwijl ik met mijn vingertoppen zachtjes zijn buik, ballen en binnenkant van zijn benen streelde. Mijn tong speelde met zijn heerlijke pik terwijl ik aan zijn ademhaling hoorde hoe hij genoot.

Hoe dit verhaal verder gaat? volg mijn blog.

X
2 Comments

To link to this blog (forbigdicksonly) use [blog forbigdicksonly] in your messages.

54 M
June 2013
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
1
25
 
26
1
27
 
28
 
29
 
30
 
           

Recent Visitors

Visitor Age Sex Date

Most Recent Comments by Others

Post Poster Post Date
De klusjesman (6)wiewiljasper
Dec 14, 2018 5:32 am
De visser (6)seducer1961
May 6, 2015 2:47 pm
Frank - het vervolg (4)ericdevries538
Dec 10, 2013 11:51 am
Instant Messenger, 6:15 AM (4)rm_MarioD747
Dec 4, 2013 12:08 am
De Klusjesman - vervolg (9)geilekarel1971
Aug 13, 2013 3:48 am
Frank (6)Neouni
Jun 1, 2013 1:43 pm