Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

hva skjer? jo d skal jeg si deg....  

Lille_Lotte 40F
8 posts
5/17/2011 4:04 pm
hva skjer? jo d skal jeg si deg....


WHAT HAPPENS?
the more I'll tell you:
Alone in sofan, my pussy is wet and fucking horny.
My heart beats harder and harder.
The breath becomes heavier and heavier.
I feel my fingers play and tease my pussy.
let a finger slide slowly into the wet and horny pussy.
begins to moan quietly, but it gets louder.
close your eyes and pursed in one nipple and
knows her fingers in and out of my pussy as drooling for more.
After a bit I stimulates the clitoris. know my moans become higher
and higher ... I'm reaching for the vibrator. I take my pussy slowly down on it
so far as I can. until I feel it completely into me.
And I know and feel that it fills up all my pussy.
Then I let the vibrator do the job.
Until I break out in several Orgasm scream that is pure pleasure and pure satisfaction.
(- hehe ---)

Domman7182 52M
1 post
5/18/2011 5:43 pm

HEISAN,, LOTTE!
VILLE ELSKET Å SE DEG AKKURAT SOM DU BESKRIVER DER,,, DU SER BARE DØDSLEKKER UT,, OG HØRES LEKEN OG UTFORDRENDE UT OGSÅ! HVIS DU GJERNE VIL VISE MEG,, HØRER JEG GJERNE FRA DEG! KOS DEG!


58norge 65M/66F

5/19/2011 11:57 am

Jeg 51 å Liv 52 har fått vår kupe på color magic som vi har sett fram emot lenge, för å få slappe litt å bare ha det koseligt vi 2. Kommer ombord på båten og får vår hytt, pakker opp kofferten å fixer litt i lugaren.

Når vi går ur lugaren så går du også ur din lugar, du stopper opp og du ser på Liv når hon stenger dörren

Liv ser då att du ser på henne, med den blikken som du ger henne og jeg ser att kona får svårt att puste, men den lilla stunden var över på et ögonblikk, så da går vi var sin veg og trur at det var ferdigt der og da.

Vi går opp i båten og ser oss omkring hva det finnes av utbud der,

når vi kommer in i klesbutiken så står du der og pröver noen kleder og ni börgar at snakke om hva som er snyggt og styggt, da sier jeg at finn noe sexigt og ta det på er så ska jeg avgöra hvem som blir vakkrest.

Ni försvinner in i omkledningsrommet med en liten hög av kleder som ni ska pröva för at övertyga meg om hvem som ska vinna "konkuransen". ni er borte en god stund jeg hör at ni pröver försälliga kleder, men så har ni bestemt er för hva ni ska vise opp för meg og hun som jobber der har blivit nyfiken på hva som hender der og er nå med i dommersiden.

Du har på deg en genomsiktig topp med en sort BH som man ser under toppen, en kort skjört som nesten er för kort men enda ikke för kort og stay upp strompeboxer aner vi. Liv har da på seg en sort BH og inget annet på overdelen, shorts som strammer på rumpa og ni er båda drittsexy, og ni förväntar er at jeg ska stämma på noen, og der får jeg problem hvem ska jeg stämma på, krangling med kona eller ta den lätta vägen og stämma på kona.

Jeg er modig idag og sier at du var sexigast, og hun som jobber der sier att Liv er sexigast, oavgort blev det alltså. Ni har da selvfölgeli også tittat på hverandre og ni kenner at det rör seg i kroppen.

Ni går in og byter om igen og kommer ut med det ni ska köpa, mye penger för nesten ingenting i den högen som ligger på kassedisken

Vi går hver sin veg igen men jeg har en fölelse av at vi kommer att treffes igen.

Jeg og Liv sitter og gör av med noen hundrelapper på kasinot, vinner litt men förlorar mer en vi vinner, som vanligt, det er så det går når man speler black jack, da sier Liv att det er nokk en större vinst om vi får tag i den dama som jeg tykkte var så sexig i den butikken, vorför ikke försöka få henne som vinst ikveld Anders, og jeg sier til Liv att det kan nokk bli svårt för hun er ju mye yngre en oss, så hun vill nokk ikke det, Liv sier da att henne ska vi ha inatt.

Vi er nå sultne og er på veg in i resturangen för att få spise og der sitter du, helt alene, er du ved ditt bord, Liv går da fram og spör om vi får sitte bredved deg, du svarer, att det får vi gerne göre bare om jeg får by er på en drink etterpå i baren, jeg svarer da att det ska du få lov till.

Vi spiser en god middag i ditt selskap, buffet er det som er dagens meny, så det er bare att försyne seg av all god mat og godt vin, jeg ser att Liv vill försyne seg av deg, der du sitter med dine bryst i en dyp uringning i t- shirten som du har på deg, der du sitter vakker, trevelig og sensuel.

Vi takker kyparen för en god servering og hun takker för det, men ser att det er noe mer en att vi bare har spist sammen, hun sier da att ha en trevelig natt sammen, vi sier da at det ska vi nokk få, det er ikke så svårt når vi har funnit hverandres selskap. vi går da in i baren så du ska få by oss på den drinken, Liv bestiller ett glas rödt vin og jeg en rom og kola og du også ett glas rödt sitter der og snakker, samtalet flyttar seg snart in på det sexuella og Liv sier att hun ikke tender på en dame allene utan setningen med tre i senga som gör meg opphisset. Du ser da på Liv og tenker en stund på hva hun sa, og att du håller nokk med henne, menn att Anders nokk må hålle seg lite lungn, för han kommer ikke att vare i fokus. Jeg sier da, att det gör jeg så gerne för jeg syns att se 2 damer sammen er så opphisseende. se dem röre hved hverandres kroppar se hender som rör kenslige områden er nokk det beste en mann kan få vare med om. Vi bestemmer da att vi ska gå og "sove".

Vi tar hissen ned till etg der lugaren finnes, Liv legger da sin hand på din rumpe og kenner bevegelsen under töyet, ler godt da hun kenner att du går litt mer så att rumpen din rör seg mer, du går inn i din lugar og vi går inn i vår lugar, hver för seg för vi ska ju sove, vi duscher Liv först og jeg siden, legger oss i sengen og opnar dörren inn till deg för vi legger oss, för disse lugarerna har dörrer mellom lugarerna så att man kan gå mellom di, en dörr på hver lugar.

vi ligger der spenda, Liv er mer förväntansful en jeg, hun trur at du ska komme in till oss, så hun får kose seg med din kropp.

Du opnar nå dörren og kommer in till oss, du har på deg strumpyxor stayupp truser og BH allt i sort, jeg hör hur Liv drar inn pusten og stivner i kroppen sin, hun sier till deg att du må snu deg rundt sakte så jeg får dinn kropp på minn näthinna, så jeg kan se deg imorgen å. Du snur deg rundt så vi får se deg, vakkert.

Liv reser seg opp å går fram till deg lägger handen på din rumpa og ger deg en tungkyss og du svarer med din munn og tunge, legger huvudet på sned og tar emot kyssen og jeg går fram og kenner på era kroppar, legger en hand på hver av er og kenner bevegelsen i kropparna.

Livs hand kupas over ditt bryst og hun kenner på brystet ditt, dina händer smeker redan Livs bryst den nakne huden till Livs bryst, brystvårtan som er stiv av beröringen fra deg, Liv knäpper opp din BH og får den av deg og böjer seg ned og kysser ditt bryst, du böjer huvudet bakåt av vällust stönar, puster hart, jeg tar tag i ditt hår og drar huvudet bakåt kysser deg på dine öreflipper, Liv kyser dine bryst, og smeker din mage.

Jeg har nå lyst på Livs bryst, men jeg ser att din hand rör ett av dem, så jeg kenner på den som ikke din hand berörer.

Jeg smaker på dine fingrer, minn tunge som leker med din tumme og jeg vet att den tommen snart ska kenne på fitte, herlig tanke för meg medans jeg smaker på flere fingrer til deg. medans du koser deg med Liv så har hun fått syn på meg å kysser meg, du sier till Liv att hun ska legge seg på rygg, å du kysser å smeker kroppen å lukter på Liv å jeg ser på dere att dere har det godt nå.

Du legger deg tillrette mellom beina till Liv. Du smaker på lukten av Livs fitte, det er nokk det beste du veit, jeg ser på din kropp som ligger på magen med rumpan i väre, jeg veit ikke om jeg törs röre deg, men bestemmer meg för att ikke göra det, jeg lutar meg fram mot ditt öra å smaker på öreflippen og hvisker i örat ditt, om hva Liv syns om att du slikker fitten og samtidligt som jeg hvisker i ditt öre så smeker jeg dine rumpeballer der di ligger helt nakne og du liker att jeg rör dem samtidligt som jeg hvisker mer i ditt öre om hva Liv ska göre med deg snart.

Jeg legger meg vid siden av Liv og kysser brysten till Liv og hun sluter att puste og spenner kroppen som för att få en orgasme men hun får ikke det, jeg kryper ned med huvudet mitt, der du ligger og du ger meg plass så jeg får slikke litt jeg å. men jeg ger deg plassen igen, men da reser du deg opp og du vill att Liv ska leke med deg.

Du går med dine knen opp mot Livs munn med fitten fuktig og villig av tanken på att hun ska slikke deg, du går sakte oppåt kenner på brysten medans du går oppåt og snart så har du fått fitten over fjeset till Liv.

Liv legger sine lepper over dine lepper og låter sin tunge snurre rundt din klitoris, jeg har rest meg opp og kysst dine bryst, og når jeg kysser dine bryst så ser jeg Livs panna hennes blonde hår som ligger på puten med sin munn oppe i din fitte.

Liv ligger nå på ryggen og jeg leggillretta over Livs blyglepper

jeg kenner at det lukter parfym der mellom beina og det er ikke Livs parfym. når jeg låg der og slikka fitten till Liv så såg jeg opp over magen på Liv, jeg ser da att Livs tunge leker med dine blyglepper,

Du reser deg nå opp og vill smake min kuk, men jeg vill ikke att du ska smake minn kuk, jeg tar fram 2 st dildor som ni ska leke med samtidligt som jeg bytter fitte når jeg ska pule er,

jeg lägger puter under huvuden på er så ni ser hva som sker, Liv tar en dildo og du den andre og börjar att leke med er selva, din hand kenner på Livs bryst og Liv kenner på ditt bryst,

Liv stirrar på deg, der hun ser att min kuk sklir inn og ut, jeg bytter nå fitte, Liv får smake kuken og bytter fitte igen og för hver gang jeg bytter kropp så kenner jeg att det stramer mer og mer inne i er, eran orgasme är nära nå, jeg sluter og bare ser på era kroppar, så stopper jeg in et finger i slidan og finner g- punkten inne i er, smeker g punket og kenner att i et ögonblikk så slapper fitten av inne der, og sekunden senare så kommer det för er begge 2 samtidligt, ryggarna till er er oppe i luften fitten nedborrad i senga fjesena spenda når ni ser hverandre i ögonen når det kommer för er.


rm_MAC71 52M
22 posts
5/19/2011 12:04 pm

hallå på dig lotte.....
du låter som en kul jente, liker det jag leser, men er det bara fantasi eller er det så du er??
så hør gjerna av dg en dag om du har lust
ps: fortsett gjerne skriva blogg oansett........


Petrea5 53M

5/22/2011 3:40 am

Om to personer i Tønsberg har lyst, da kanskje de
bør lyste sammen?


funnnboy_4u 33M

6/28/2011 11:39 am

Høres ut som en grei start på dagen


profcoquin27 59M
4323 posts
7/6/2011 7:28 am

hi from france , i hope your message , kiss


Scot_in_KRS 45M

7/8/2011 9:31 am

Wow sounds nice. Would love to watch you whilst you were acting this out!!!


rm_boy_buskerud 37M
31 posts
7/10/2011 12:31 pm

Getting excited picturing you...


Rainer_Saft 39M

10/25/2011 8:27 am

Hello Little lotte,

Iam visit Oslo in the end of novembre. What about to give your vibrtor a rest and let me do all the work .
What do you think?


rm_ilikeunts 62M
3 posts
10/28/2011 6:31 am

hei lotte
kunne vært interessant å høre litt mer.
jeg bor ikke så langt fra deg. kunne prøve litt forsiktig fram og se det litt an


pingo5555 51M
41 posts
3/28/2012 9:43 am

Härlig du är


happydance1979 45M
239 posts
1/10/2013 8:03 am

my fingers have started to move nervously, looking for your pussy, to touch and to care any corner of your body, to meet your clix; my tongue is crazy for your sweet flavor, I want to drink from you...

SK happydance1979加我


Become a member to create a blog